De mensheid is ENORM verdwaald!

Durf jij ECHT te kijken? Echt?

Steeds vaker vraag ik me af: Waar gaat het naartoe met deze wereld?
Wat is nu het werkelijke doel? Wat doe ik hier? Regelmatig voel ik me “alleen” niet begrepen en zie hoe mensen hun geloof bij een ander neerleggen. Een Messias, de bevrijder. Deze bevrijder komt niet! Velen lopen doelloos rond terwijl de dagen voorbij tikken. De klok tikt door.

We worden gered! We zijn er bijna! Ze zijn bang! Het komt goed! Niets van dit alles is waar, want dit is de hypnose waar jij zelf in gevangen zit. Jij bent gevangen in een hypnose. De hypnose dat de waarheid buiten jou ligt en iemand jou komt bevrijden. Je kunt dit alleen zelf doen. En ja uiteindelijk zal het goed komen, maar dat zal nog wel even duren, omdat de mensheid niet ECHT durft te kijken.

De mensheid in de wereld is enorm verdwaald. ENORM!!! Zowel in de gewone alledaagse wereld als in de spirituele wereld. Vooral ook dat laatste! In de spirituele wereld is de misleiding veel geraffineerder en moeilijker te zien. Het lijkt allemaal zo mooi. Nu ben ik “wakker” en ben ik er. WRONG! Je arriveert nooit en bent op reis in de illusie van deze wereld. Het gaat erom dat je steeds dieper gaat leren kijken en jezelf gaat zien. Als jij jezelf gaat zien, dan ga je de illusie herkennen. De illusie waarin jij jezelf gevangen houdt.

LHBTQ en transgenderisme, transhumanisme is in vol ornaat bezig. Veel mensen weten en zien niet dat de televisie, Netflix en de spirituele wereld is doordrongen met transgenders. Ook hier zitten slachtoffers, die ergens ingeduwd zijn, of ergens voor gekozen hebben. Dus ook misleid zijn. Dat is al erg genoeg. Ook hun zijn dan slachtoffer. Echter valt mij op dat er heel weinig hierover wordt gesproken en men doet alsof het er niet is. Als ik op Netflix een film kijk (wat mij gewoon niet meer lukt) dan kun je de transgenders gewoon zien als je je verdiept in de anatomie van de man en de vrouw. Dit leren we niet meer. 

Als jij je gaat verdiepen in de anatomie van de man en de vrouw dan ga je zien dat het waar is. Helaas maar waar. Je kunt de tv niet meer aanzetten en je ziet regelmatig transgenders. Dit is uiteraard ook zo met modellen. Velen hiervan zijn transgenders. In alle lagen van de media komen transgenders in beeld (gewone media, spirituele media, etc). Jij kunt alleen jouzelf bevrijden door aan jezelf te werken. Vlieg niet van podcast naar podcast, maar ga voelen in jouw hart, waar de waarheid zit. Jij weet het antwoord al.

Hoe kan het trouwens zo zijn dat een deel van de bekende Nederlanders ineens wakker is en een ander deel niet? Alles van dit is georkestreerd. ECHT ALLES!!! Zo werkt verdeeldheid. Zorg dat je het volk stil houdt en tegen elkaar op gaat zetten, zodat je zelf de macht behoudt. 2 honden vechten om 1 been en de derde loopt er mee heen… Dit is letterlijk wat er in de wereld gebeurd.

Luister dus naar jouw eigen orkest in jouzelf. Ga je eigen muziek spelen en de wereld beetje bij beetje dichtbij je omgeving veranderen. Het andere is water naar de zee dragen en tevergeefs moeite. Ik vraag me af waar de mensheid naartoe gaat en wat er van ons allen moet worden omdat we zo blind zijn voor onze eigen waarheid. Echt blind.

De waarheid is bitter, maar dan ga je wel inzien dat de grootste cadeaus in het kleinste zitten en deze steeds meer waarderen. Dat is waar ik mezelf aan vasthoud, van geniet en het andere laat ik steeds meer los. Loslaten en vertrouwen op het goede en vooral het goede doen.

Blijf jezelf en volg JOUW hart! Laat je niet (mis)leiden door anderen.

Lieve groeten,

Leon

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *