Van kennis naar inzicht naar bevrijding

Inspiratielezingen met een boodschap (12 febr. in Sint-Oedenrode)

Ervaringen

De afgelopen maanden zijn er 5 inspiratielezingen geweest (Limburg, Nijmegen, Vorstenbosch en Wognum). Het kind in eenieder werd weer eens mooi wakker geschud. Schud jij het kind in jezelf nog wel eens wakker? Op 12 februari ben ik in Sint-Oedenrode.

Het was in één woord FANTASTISCH. Wat een mooie en fijne energie en er ontstonden hele mooie gesprekken. Zondag12 februari staat er nog een inspiratielezing in Sint-Oedenrode (nabij Eindhoven) gepland.
Verder naar beneden kun je hierover meer lezen en aanmelden.

Een oudere man van circa 70 jaar was in Vorstenbosch met zijn vrouw. Ik schudde hem bij binnenkomst de hand. Hij zei: “ik ben niet zo ver maar ben hier vanwege mijn vrouw”. Tijdens een oefening voelde hij als eerste juist wat er gebeurde en gaf dus het antwoord op de vraag. Hij ging tijdens de oefening uit zijn hoofd en voelde het onzichtbare veld. Uiteraard refereerde ik even aan zijn opmerking bij binnenkomst en gaf hem een groot compliment. De man straalde van oor tot oor.

Kortom: of je nu 10 of 100 bent, dat maakt niet uit. Het kind blijft in je zitten, echter is het aan jezelf om het af en toe “wakker” te schudden.
Mensen vonden het puur, authentiek en vanuit het hart waardoor ze dit zelf ook gingen laten zien. Dat vond ik wel heel mooi om te horen en dat raakte mij ook weer.

 

Inspiratielezing: Boodschap vanuit mijn hart

Een spirituele inspiratiesessie over jouw bewustzijn en van het collectief. Heel praktisch en direct toepasbaar. 
Ik neem je mee op reis en laat je ook zien hoe ieders bewustzijn wordt gevangen en hoe je jezelf hier net als een adelaar vrij van kan maken om nog hoger te gaan vliegen.
Dit ook met een open dialoog, want jijzelf mag ook alles zeggen en kritisch zijn. Hier zijn tijdens alle lezingen hele mooie inzichten naar voren gekomen. Deze inzichten verwerk ik altijd weer in de nieuwe lezingen. Na deze inspiratielezing zul jij dus ook met andere ogen gaan waarnemen.  Als jij jezelf wilt uitdagen en wilt groeien dan is deze inspiratiesessie een must om te ervaren. Bij alle lezingen waren de mensen enorm enthousiast en vooral de interactie vonden ze zeer prettig.
Het is geen houterige presentatie, maar levendig, zoals het leven ook is. 

Enkele vragen die heel praktisch worden beantwoord?

 • Hoe werkt bewustzijn?
 • Hoe wordt eenieders bewustzijn gevangen?
 • Hoe kun je uit deze “bewustzijnsgevangenis” ontsnappen?
 • Waarom ben je hier op aarde?
 • Hoe kun je bewuster worden (anders leren waarnemen)?
 • Waarom is er zoveel verschil van inzicht?
 • Hoe herken je synchroniciteiten?
 • Wat is de kracht van schrijven een journal en affirmaties?

Je bent je eigen goeroe en het is belangrijk om de kracht in jezelf te leren ontdekken en de afleiding buiten je te herkennen. Door 3 jaar schrijven heb ik mooie inzichten ontvangen en vertaalt naar een GAMEplan (Groei Altijd Maar Eerlijk).

Geestelijke rijkdom is het “nieuwe goud”. Het tijdperk verandert van hoofd naar hartbewustzijn. Dit wordt tijdens de inspiratiesessie heel erg praktisch en eenvoudig uitgelegd.
Alles in samenspraak met de 7 universele wetten. 

Neem pen en papier mee, want er komen heel veel mooie dingen op je af.

Als extra

 • GAMEplan ingebonden voor €10 i.p.v. €20,- (voor en na de lezing te verkrijgen, zolang voorraad strekt).
 • De optie om lid te worden van Vrienden van Zelfwerkzaamheid (vanaf €5,- per maand) en dan kun je ook je vragen stellen.

Zondag 8 jan. een volle zaal in Wognum en wat een mooie energie

 

Aanmelden of vragen over de inspiratielezing Boodschap vanuit mijn hart

 
 

AGENDA

 • Inspiratiesessie zondag 12 februari, locatie Sint-Oedenrode (Nabij Eindhoven) in zalencentrum de Beckart van 13:30 tot 17:00
 • Inspiratiesessie zondag 5 maart, locatie Smakt (Venray), adres Loobeek 1 van 12:30 tot 16:00

In het midden van de interactieve lezing is er een pauze om met elkaar bij te kletsen. 
Deelname aan de inspiratielezing bedraagt € 20,- per persoon.

Als jij je hebt aangemeld dan hoef je pas op de dag zelf (contant) te betalen.
Na de aanmelding ontvang je een bevestiging met beschrijving. 

Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet,

Leon van den Elsen

AANMELDFORMULIER LEZING (vermeld ook de locatie aub)

Om je aan te melden kun je ook een email sturen naar lezing@zelfwerkzaamheid.com

Vermeld aub met hoeveel mensen je komt.

ERVARINGEN

Lars & Linda (8 januari Wognum)
Een inspirerende middag heeft ons erop gewezen om toch vooral dicht bij onszelf te blijven, onze grenzen te bewaken uit eigenliefde en om een open blik en een open hart te houden. Wat een prachtige leerzame tijd is dit voor ons allemaal. 

Hartelijke groeten van Lars en Linda 

Johanna (8 januari Wognum)
Ik alleen kan mijzelf redden en helpen. Leon is een warme en oprechte persoonlijkheid.

Remi (8 januari Wognum)
Nogmaals dank en complimenten hoe je t ook interactief weet te maken door goede vragen te stellen aan ons en daar weer goed naar luistert en op reageert 🎯

Dorothé (18 dec Vorstenbosch)
18 december ben ik naar de lezing “Zelfwerkzaamheid” geweest omdat het me heel erg aansprak. Heel mooi hoe Leon aangeeft hoe je kan groeien naar je diepste kern in jezelf.
Maar ook de vergelijking met een zaadje dat uitgroeit naar wie hij in essentie is dus wie wij in essentie zijn.

Ook heel mooi hoe hij zijn GAMEplan uitlegt:
O.a. een heel goed stappenplan om je bewust te maken wat je Hart aangeeft i.p.v. je Hoofd zodat je op deze manier steeds meer inzichten krijgt om te groeien.
Last but not least, zoals Leon deze tekst ook liet zien:
“Door jouw transformatie verander je de wereld” (Lao Tse)
Waar ik zelf nog aan toe wil voegen wat ik na een meditatie mocht ontvangen:
“De Heilige Graal, dat ben jij”
Dus: Go For It !

Jacqueline (18 dec Vorstenbosch)
Het was een prachtige, inspirerende middag, Leon! Met mooie inzichten en prachtige mensen. Dank!

Astrid (18 dec Vorstenbosch)
Goedemorgen Leon, Wij zijn voor de tweede keer bij jou lezing, en daar ben ik heel blij mee, want wat was het goed gisteren in Vorstenbosch, mooie interactie met de mensen, hele mooie filmpjes en super goed gesproken, deze ochtend neem ik je positiviteit nog met me mee,, en mooi dat ik ook jou zie groeien.

Mandy (18 dec. in Vorstenbosch)
Ik vond het heel mooi en ontroerend om gisteren samen te zijn met mensen die open staan voor verwondering en groeien in bewustzijn…dat doen we allemaal op onze unieke manier – en heel fijn Leon hoe open, eerlijk en enthousiast jij jouw proces deelt – en met elkaar maken we gebruik van dezelfde groeikracht.

Erik (18 dec. in Vorstenbosch)
Dankjewel voor de tijd en ruimte die je ons hebt gegeven, beste Léon, dat is ook jouw kracht.

Debbie (18 dec. in Vorstenbosch)
Vandaag bij de mooie lezing van Leon van den Elsen geweest. Hij vertelde op een mooie leerzame manier hoe mensen in hun kracht kunnen komen te staan. Het was super leuk om hierbij te mogen zijn. Ook mocht ik wat vertellen over de kunst die mee genomen was, waaronder het ogen project. Veel mooie en enthousiaste reacties mogen ontvangen en mooie mensen ontmoet. Zie ook de prachtige website van Debbie en haar prachtige creaties: Debbie Vervoort

Jeanette (18 dec. in Vorstenbosch)
Leon, jij, jullie zijn zo mooi bezig. Je volgt je hart en dat is prachtig. En in jouw verhaal is er ook ruimte voor andere verhalen. Dank je wel!

Jacqueline (20 nov. bij Zentire)
Hele leerzame en inspirerende sessie. Er was een fijne ongedwongen sfeer met voldoende ruimte voor interactie. Het fijne van Leon is dat hij echt luistert naar reacties, vragen en verhalen van de deelnemers zonder dat hij al bezig is met het volgende punt van zijn programma.
Leuk om weer een andere manier te leren om aan jezelf te werken om stabiel en vol energie te blijven in deze pittige tijd.
Ik kan iedereen zo’n waardevolle dag in verbinding aanraden.

Helmie (20 nov. bij Zentire)
Je Inspiratiesessie was heel erg mooi Leon, mede door de interactie worden wij allen bewust van zoveel mooie mensen, die allen zo hard aan het bouwen zijn aan een prachtige wereld. Doordat jij jezelf kwetsbaar en open opstelt nodig je mensen uit dit ook te doen. Het doet goed zo samen te zijn. Een uitnodigende warme energie die verbindend werkt.

Ondernemer René vertelt in onderstaande video aan Steven zijn ervaringen over de inspiratiesessie in Vorstenbosch 18 december.
René was zowel 20 november bij Zentire als zondag 18 december in Vorstenbosch. De volgende lezing staat 8 januari gepland in Wognum.

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om niets te missen en een paar keer per maand updates te ontvangen.
Mocht je later uit willen schrijven, dan gaat dat ook heel gemakkelijk. 

Retourneringsbeleid