Video Podcasts Zelfwerkzaamheid

Podcast Video Interviews

Regelmatig gaan Coos & Leon op pad om aan te schuiven bij inspirerende gasten. Op deze manier brengen wij een ander geluid bij jou binnen om je te inspireren en te prikkelen. Laat je dus inspireren en jouw zelfwerkzaamheid verder activeren.

Podcast Video Vlogs

Vanaf 2019 is Leon begonnen met het dagelijks schrijven in zijn journal en een dagboek. Sinds 2020 maakt hij regelmatig Vlogs over het spirituele (bewustzijn). Een kenmerk is dat de Vlogs heel erg praktisch zijn en je hier zelf dus direct iets mee kunt doen. 

Onze kanalen om de interviews en podcasts te beluisteren

Youtube Zelfwerkzaamheid Volg ons op Youtube (als je op de Youtube pagina bent, klik dan op abonneren en op het belletje).

Spotify Zelfwerkzaamheid

Youtube VLOGS Leon Volg de Vlogs die gaan over het spirituele (als je op de Youtube pagina bent, klik dan op abonneren en op het belletje).

Spotify Vlogs Leon

Telegram Zelfwerkzaamheid 

MP3 Speler Interviews

Wil jij de interviews via MP3 luisteren met dus een laag internetverbruik, dan kan dit via de volgende player. Ook bieden we de interviews op Spotify aan onder de naam Zelfwerkzaamheid. Wil je de hele reis ook op beeld zien? Dan dien je op het kopje: “Podcast Video Interviews” te klikken.

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om niets te missen en een paar keer per maand updates te ontvangen. 
Mocht je later uit willen schrijven, dan gaat dat ook heel gemakkelijk.