"Als jij niets meer te bewijzen hebt, dan pas ben je vrij"

Wil jij vrij zijn? De bevrijding buiten jou is een illusie...

In de huidige tijd lijkt het allemaal veel sneller te gaan en contacten oppervlakkiger. Mensen zijn gehaast en vergeten werkelijk te leven. Het wereldse toneel is inmiddels een waar decor van angst geworden. Oorlog, tekorten, klimaatverandering, alles gebaseerd op ANGST.

Terwijl op steeds meer plaatsen bommen vallen, grote industrieën de wereld enorm vervuilen, bomen worden gekapt en windmolens worden geplaatst, wordt de boer als één van de grootste boosdoeners van vervuiling aangewezen.

Iedere vorm van realiteit lijkt wel verdwenen te zijn, omdat een groot deel van de mensheid, blind is voor de waarheid. Massaal wordt nog de waarheid gevolgd van de televisie, kranten en dus de media. Velen beseffen niet dat de media in handen is van enkele grote bedrijven, dus onafhankelijk nieuws is er allang niet meer. Je wordt hierin dus letterlijk geprogrammeerd in de wereld die men voor jou wil creëren. Een grote marketingcampagne inzake angst op de nieuwskanalen met uiteraard ook de oplossing waarin niet onafhankelijken geleerden en zogenaamde deskundigen vertellen wat er nodig is. Ook in films wordt jouw creatiekracht gebruikt om datgene te realiseren. De gewone mens wordt steeds verder uitgekleed, totdat hij/zij de naakte waarheid wel onder ogen moet zien.

Als je uiteindelijk tot dit inzicht komt, dan zal er boosheid naar boven komen en strijdvaardigheid om dit om te draaien. Mensen om jou heen denken dat jij gek geworden bent, omdat ze nog braaf luisteren naar wat hen dagelijks door de media wordt voorgeschoteld. “Sorry Henk maar ben jij ook een Wappie geworden?” De media zit zo goed in elkaar dat ze weten hoe ze mensen tegen elkaar uit dienen te spelen. HIer is letterlijk een groot programma aan vooraf gegaan. Onder andere de TELL A VISION (vertel een visie), de televisie (television) dus. Jij gaat proberen om deze mensen te overtuigen, maar komt er na lange tijd achter dat dit niet werkt. Dit kost je zoveel energie. Je richt je op de buitenwereld, maar het antwoord is in jou te vinden. 

Ook ikzelf herken mij in die boosheid en onmacht, echter heeft die na vele jaren van worstelen plaats gemaakt voor iets anders. Ik ben gaan inzien dat bijna alles in de reguliere als de alternatieve media is georkesteerd en geregeld. Ook in de alternateive media! Dat durf ik met 100% zekerheid te zeggen. Jij hebt een ENORME creatiekracht en creëert de dingen waar jij je aandacht op richt. Als jij dus jouw aandacht richt op de ellende en tekorten dan ga je dat verwezenlijken. Zo werkt creëren. Dus angst op de alternatieve kanalen, zorgt dat jij deze energie in het veld zet. Wil jij dit?

De enige waarheid waar ze geen controle over hebben is de waarheid in jouzelf, jouw hart, jouw innerlijke zon.

“Als je niets meer te bewijzen hebt  dan pas ben je vrij” 

Het is juist de kracht om te gaan inzien op hoeveel vlakken je wordt bedonderd! Eigenlijk bedonder jij jezelf, maar dat zie jij niet, omdat jij de waarheid buiten je zoekt. Als je denkt wakker te zijn, dan slaap je ook nog, maar daar ben jij je dan nog niet van bewust. Voel je weerstand als je dit leest? Dan zit hier waarheid in? Ik weet dat de waarheid bitter is, maar uiteindelijk bevrijdend werkt. Ik ben net als jij ook onderweg en heb al vele tegenslagen mogen omzetten in mooie overwinningen. De overwinning was zelfliefde en vertrouwen op mijn innerlijke stem. Deze stem en signalen ben ik veel beter gaan herkennen naarmate ik de herrie om mij heen ben gaan loslaten.

Het is namelijk enorm belangrijk om jouw eigen muziekinstrument te gaan stemmen. Dat ben jij zelf. Jij dient jouw eigen toon te gaan spelen. Jouw eigen noten, jouw kracht neer te zetten. Jouw creatiekracht is namelijk ENORM!

Dit klinkt heel gemakkelijk maar is het niet. Ik ben ook steeds mijn eigen muziekinstrument aan het afstemmen en aan het leren. Want je dient wel je eigen noot in jouw leven te spelen, echter dien je je niet te hechten aan de goed-, of afkeuring buiten je. Met liefde in de wereld zetten en weer loslaten.

Het leven is een groot proces in loslaten waardoor het moment naar je binnen kan stromen. Dan zul je steeds meer signalen zien waar je nu nog onbewust overheen loopt.

Ook mensen die zich “wakker” noemen zijn geconditioneerd maar zien dat niet. Ook dat is prima want mensen zijn onderweg. IEDEREEN is onderweg (en geconditioneerd) en de ander is een spiegel voor je om van te leren en dus de maskers van jou af te halen. Waar boosheid, frustratie en angst zit daar zit de meeste kans tot groei. Die boosheid kan ook zitten in het zoeken naar erkenning buiten je terwijl die boosheid veel dieper zit. Daarom is het belangrijk om te voelen. Daar wil het universum jou iets leren.

Als jij wilt ervaren hoe groot jouw creatiekracht is dan bekijk het onderstaand filmpje eens (De bevrijding buiten jou is een illusie). Ook als jij wilt VOELEN en ERVAREN hoe groot jouw creatiekracht is dan nodig ik je van harte uit om 21 januari naar de inspiratielezing te komen. Er zijn al vele aanmeldingen en hiermee gaan we de poorten van bewustzijn verder openzetten. Als je dit niet gelooft dan kom dit zelf maar ervaren. Na 2 inspiratielezingen zijn er hele mooie dingen gebeurd en tijdens deze inspiratielezing zijn er weer dingen aan toegevoegd om nog meer te VOELEN en ERVAREN. Jouw creatiekracht is namelijk ENORM! Je dient dat te beseffen, omdat jouw creatiekracht heel vaak voor andere dingen wordt ingezet omdat jij je hiervan niet bewust bent.

Het leven is een groot wonder en mysterie tegelijk ❤️

 

Doe jij het op jouw manier? Laat de tekst even goed indalen. De boodschappen worden letterlijk in ons gezicht gelegd. 

Doe het op jouw manier ❤️ Schijn jouw eigen licht in deze wereld.

Vang de klappen op, slijp jezelf en jouw licht zal steeds feller en liefdevoller worden. De pijn verandert naar liefde en de tranen naar voldoening en zelfrespect.

Jij bent uniek ⭐️

Jij bent het waard ❤️

Jij bent een kanjer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *