“Werk aan je inwendige strijd en je masker
zal transformeren en opbranden.”

Verbrand jouw masker want daarachter zit je ware creatiekracht

Het leven is loslaten en overgeven. Zolang je strijd in jezelf voert zal de strijd buiten je te zien zijn. Mijn inziens voert IEDEREEN een inwendige strijd. Het is bijvoorbeeld de strijd tegen de overgave.

Mensen die geen strijd voeren, daartegen zeg ik chapeau. Maar is dit naïviteit om de strijd niet hoeven te voeren? Is dit een blinde vlek? Inmiddels ben ik zoveel mensen tegen gekomen die het zo mooi konden vertellen en inwendig voelde ik bij hen een zeer grote inwendige strijd. Hele grote namen! Hele mooie praatjes vullen geen gaatjes…

Hiermee laaide mijn inwendige strijd weer op en kon ik verder transformeren, mits ik mijn ego losliet. Dus mensen op jouw pad maken jouw inwendige strijd zichtbaar. Ze leren jou een les. Je kunt inwendig afgeven op hen (strijd) echter mis jij dan een hele belangrijke les. Namelijk JOUW les! Jij wordt net als dit stuk hout verhit en opgebrand om te leren los te laten.

Hoe meer verzet des te harder het vuur zal gaan branden (natuurlijke wet). Het vuur transformeert jouw inwendige strijd. Steeds gooi jij er vaak onbewust een ander houtblok bij en zo blijf je in de strijd. Het universum is geduldig want uiteindelijk zal ook jij je steeds meer overgeven en dan komt jouw ware creatiekracht naar boven. Men probeert jou dus in de strijd (ook verdeeldheid) te houden want dan ben je hierin afgeleid.

Jouw werkelijke creatiekracht zit achter dit grote blok hout. Je kunt dit blok hout ook zien als jouw masker. Dit is de brandstof voor de krachten die nu regeren. Deze krachten zitten overal dus het is aan jou welke keuze jij maakt. Werk aan je inwendige strijd en je masker zal transformeren en opbranden. Iedereen voert een inwendige strijd want anders was je hier nu niet…

Bekijk ook onderstaande vlog.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *