"buiten jezelf is de vrijheid niet te vinden"

Wat als jij denkt vrij te zijn, maar nog steeds gevangen zit

In het leven leer je belangrijkje lessen en de meest belangrijke les is wel om naar je gevoel te luisteren. Je gevoel en je instincten zijn HELE belangrijke raadgevers en wegwijzers. Als een ander jou niet begrijpt, maar jij toch zaken anders voelt dan dien je jouw EIGEN UNIEKE gevoel te volgen.

Zoals mensen hebben kunnen zien is het Telegram kanaal van Zelfwerkzaamheid ineens verwijderd. Dit is niet dat dit zomaar opkomt, maar dit proces is al langer gaande. Mijn inzicht is dat eenieder in de wereld een weg heeft te lopen, een unieke weg. Je dient de ander niet te volgen, maar jou eigen unieke stem.

Ik kreeg steeds meer het gevoel gevangen te zitten, gevangen in het bewijzen van synchroniciteiten en gebeurtenissen aan de buitenwereld. Dit gaf inwendig een zeer grote strijd. Dit heeft mij doen besluiten om het Telegram kanaal te verwijderen. Ieder mens heeft vrijheid en bewegingsruimte nodig om zichzelf te ontwikkelen. Wat mijn ervaring is dat we op Telegram elkaar in de gevangenis houden en we zo naar elkaar blijven kijken in plaats van in jezelf af te dalen en zo je eigen unieke wereld te creëren.

In jezelf is de MEEST belangrijke schat te vinden en op te graven. Jouw wijsheid opgraven is het meest mooie cadeau dat jij jezelf kunt geven. Dit lukt alleen maar door je los te maken van alle herrie om je heen en de afleiders (hoe goed bedoelt ook) los te laten.

Als je loslaat, dan zal er een grote leegte bij je binnenkomen en je ego zal roepen om weer terug te komen. Echter als jij volhoudt en op je gevoel gaat vertrouwen dan gaat jouw kosmische antenne zich ontwikkelen en afstellen. Deze stelt zich af om jou op ieder moment de juiste informatie te geven.

Ik merk bij mezelf nu ook een leegte en ik weet dat het nodig is omdat er nu veel meer inspiratie door mij heen stroomt. Nu kan ik veel dieper graven, omdat het afstemmen nu veel beter lukt. 

In de wereld is heel veel afleiding en zowel de gewone media als de alternatieve media is volledig in control van degene die aan de touwtjes willen trekken. Één ding is niet te controleren en dat is jouw gevoel, jouw afstemming met het Universum en daarvoor dien je zaken los te laten en te vertrouwen op jouw EIGEN stem, jouw EIGEN inwendige geluid. Daar dien je NIEMAND tussen te laten komen en dan ontstaat er ook geen ruis, maar pure waarheid en liefde. De liefde voor jezelf en de liefde voor de ander.

Ik wens je al het goeds toe met hele mooie inzichten en het vinden van je eigen schat. 

Want… Als jij jouw eigen schat vindt, dan vind je de ware liefde voor jezelf en voor de ander.

2 gedachten over “Wat als je denkt vrij te zijn maar nog steeds gevangen zit…”

 1. Wijze woorden, zeker door bovenwijs. Ik respecteer je beslissing en zie daar een grote kern van waarheid in.De realiteit onder ogen zien
  We kunnen iets bereiken door gezamenlijke gedachtenkracht ,dat zorgt voor de omslag .Fysiek kan er geen winst behaald worden. Onze geest is het onoverwinnelijke .Hopelijk tot spoedig weerzien.Aan iedereen groetjes,het ga jullie goed.

 2. Voor mij een passend schrijven bij dit bericht en amazing foto. Graag deel ik het ❤️.

  Als je de zin in jezelf kunt laten schijnen, verdwijnt de somberheid.
  Tovert de regen een regenboog vol kleuren.
  Die je laat dansen vol geluk.
  Van innerlijke vrijheid, door losgelaten te hebben van alles wat je tegen houdt om onvoorwaardelijk te ZIJN met alles in jou.
  En de liefde hierin te vinden van de vrije innerlijke dans van onvoorwaardelijkheid.
  In verbinding en eenheid met JEZELF en de ander in het grote geheel

  Lieve groet Sonja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *