11 dec. Waterpresentatie + inspiratieselezing van 13:30 tot 17:00

AGENDA

 • Verkorte inspiratiesessie + waterpresentatie Zondag 11 dec. Locatie Nijmegen, winkelcentrum Dukenburg Zwanenveld 9015 (oud C&A pand)
  (Dit wordt gedaan in het pand waar Sjaak Bruijsten – zie interview nr 27 – werkzaam is. Vanwege geen zaalhuur en de verkorte inspiratiesessie zijn de kosten van deze bijeenkomst lager).
  ———
 • Inspiratiesessie Zondag 18 dec. Locatie Kloosterkapel Vorstenbosch (nabij Veghel).
  ———-
 •  Inspiratiesessie Zondag 8 jan. Locatie Krachtstek Wognum (Noord Holland), www.krachtstek.nl
Verder naar beneden zie je meer info over de lezing & aanmelden.
11 december Water & Inspiratielezing in Nijmegen

WATERPRESENTATIE
Water en bewustzijn zijn met elkaar verweven. Door zuiverder water te drinken met de juiste frequenties kan jouw lichaam veel meer als “geleider” werken en dus zal jouw frequentie (trilling) stijgen. Dit heeft dus een effect op jouw bewustzijn (hoe je de wereld waarneemt). Er is een hele mooie podcast live gegaan op Zelfwerkzaamheid van Sjaak Bruijsten die zijn levensweg beschrijft. Als je deze hebt gezien dan ga je anders naar water kijken. Zie de video helemaal onderaan deze pagina.

Tijdens deze middag zal Hilde & Sjaak een presentatie over de kracht en belangrijkheid van water geven. Over water als medicijn &heilige graal zijn al vele boeken geschreven. 

Wij bestaan als volwassen mens voor circa 70% uit water en als kind is dit nog voor 90%. Wij zijn dus meer water dan vorm, maar we zien ons als een vorm (lichaam) dat water bevat.

Boodschap vanuit mijn hart lezing  (verkorte versie)
Na deze reis over het water zal Leon op een hele speelse manier verder gaan om de bezoekers mee te nemen in bewustzijn en vooral in zichzelf laten kijken. Dit sluit aan op de gezondheid en belangrijkheid van water. Water heeft namelijk enorm veel invloed op je bewustzijn.

Wist jij dat eenieders bewustzijn wordt gevangen op een hele simpele manier? Hiervan ben jij je hoogstwaarschijnlijk niet bewust. Dit zijn ingevingen die ik persoonlijk heel helder ben gaan zien en tijdens de inspiratiesessie leg ik dit heel makkelijk en praktisch uit, waardoor jij een dieper inzicht in jezelf zult gaan krijgen. Als jij jezelf wilt uitdagen en wilt groeien dan is deze inspiratiesessie een must om te ervaren. Dat zijn de woorden van diverse bezoekers die 20 november deze sessie hebben bezocht. 

Na deze lezing zul je zeker met andere ogen gaan waarnemen. Onderstaand een korte samenvatting wat de revue zal passeren.

Enkele vragen die heel praktisch worden beantwoord?

 • Hoe werkt bewustzijn?
 • Waarom ben je hier op aarde?
 • Hoe kun je bewuster worden (anders leren waarnemen)?
 • Waarom is er zoveel verschil van inzicht?
 • Hoe herken je synchroniciteiten?
 • Wat is de kracht van schrijven een journal en affirmaties?

Je bent je eigen goeroe en het is belangrijk om de kracht in jezelf te leren ontdekken en de afleiding buiten je te herkennen. Door 3 jaar schrijven heb ik mooie inzichten ontvangen en vertaalt naar een GAMEplan (Groei Altijd Maar Eerlijk).

Geestelijke rijkdom is het “nieuwe goud”. Het tijdperk verandert van hoofd naar hartbewustzijn. Dit wordt tijdens de inspiratiesessie heel erg praktisch en eenvoudig uitgelegd.
Alles in samenspraak met de 7 universele wetten. 

Neem pen en papier mee, want er komen heel veel mooie dingen op je af.

Middels zelfgemaakte filmpjes wordt op een hele eenvoudige manier zichtbaar hoe het bewustzijn van de mensheid continu wordt gevangen.
Ook het bewustzijn van jou, gegarandeerd! 

Als extra

 • GAMEplan ingebonden voor €10 i.p.v. €20,- (voor en na de lezing te verkrijgen, zolang voorraad strekt).
 • Optie om 2 maanden toegang te krijgen tot een Telegram groep waarin je vragen kunt stellen, zodat je in 2023 echt jouw Gameplan en richting helder hebt.
  Dus geen drempels meer om het niet te doen, maar vooral te leren en te ontdekken.
Video afspelen

 

 AGENDA & AANMELDEN

 
 • Waterpresentatie + Verkorte inspiratiesessie Zondag 11 dec. Locatie Nijmegen, winkelcentrum Dukenburg Zwanenveld 9015 (oud C&A pand)
  Vanwege geen zaalhuur en verkorte inspiratiesessie zijn de kosten van deze bijeenkomst maar €10,-. (excl. koffie & thee).
  Het water is wel gratis te proeven en zal je verrassen.
 • Klik op DEZE LINK om de andere inspratiesessies te zien.

De waterpresentatie met inspiratiesessie duurt van 13:30 tot en met 17:00 met tussendoor een pauze om met elkaar bij te kletsen.
Inloop is vanaf 13:00 en zorg dat je tijdig aanwezig bent zodat we om 13:30 kunnen starten.

Mocht je het GAMEplan in boekvorm willen ontvangen, dan laat het even weten. Op de dag zelf kost deze €10 i.p.v. €20,-

Als jij je hebt aangemeld dan hoef je pas op de dag zelf (contant) te betalen.

Je bent van harte welkom.

AANMELDFORMULIER LEZING

HET INVULFORMULIER GAF OP 30 NOVEMBER EEN FOUTMELDING. NU WERKT DEZE WEER.
Je kunt ook altijd een email sturen naar lezing@zelfwerkzaamheid.com

Vermeld aub met hoeveel mensen je komt.

ERVARINGEN

Jacqueline (na bezoek inspiratiesessie 20 november bij Zentire)
Hele leerzame en inspirerende sessie. Er was een fijne ongedwongen sfeer met voldoende ruimte voor interactie. Het fijne van Leon is dat hij echt luistert naar reacties, vragen en verhalen van de deelnemers zonder dat hij al bezig is met het volgende punt van zijn programma.
Leuk om weer een andere manier te leren om aan jezelf te werken om stabiel en vol energie te blijven in deze pittige tijd.
Ik kan iedereen zo’n waardevolle dag in verbinding aanraden.

Helmie (na bezoek inspiratiesessie 20 november bij Zentire)
Je Inspiratiesessie was heel erg mooi Leon, mede door de interactie worden wij allen bewust van zoveel mooie mensen, die allen zo hard aan het bouwen zijn aan een prachtige wereld. Doordat jij jezelf kwetsbaar en open opstelt nodig je mensen uit dit ook te doen. Het doet goed zo samen te zijn. Een uitnodigende warme energie die verbindend werkt.

Onderstaande video is met Sjaak Bruijsten die vertelt over zijn levensreis, de kracht van water, DNA, Wingmakers en nog veel meer. Zeer interessant. 
11 december is Sjaak er ook bij tijdens de waterpresentatie en inspiratiesessie in Nijmegen.

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om niets te missen en een paar keer per maand updates te ontvangen.
Mocht je later uit willen schrijven, dan gaat dat ook heel gemakkelijk. 

Retourneringsbeleid