Onze Visie

Onze visie is dat eenieder door Zelfwerkzaamheid (zelf aan de slag gaan) zichzelf beter leert kennen. Het enige dat wij willen bewerkstelligen is mensen inspireren om het inwendige vuur bij hen aan te wakkeren of te ontsteken. Als de nieuwsgierigheid is gewekt, dan gaan mensen middels zelfwerkzaamheid verder zoeken en op zoek naar de schat in zichzelf. Dat kan via diverse paden verlopen en er zijn meerdere wegen die naar de juiste bestemming leiden. Het gaat om jouw eigen (innerlijke) reis. Buiten jezelf heerst een hevige dualiteit. Deze dualiteit kan alleen oplossen als je deze eerst in jezelf herstelt. Dat is de uitdaging waar eenieder mee wordt geconfronteerd.

Jij bent jouw eigen goeroe en leermeester. Je dient dus zelf te onderzoeken wat voor jou waarheid is en niet afhankelijk te zijn van iemand anders. Dat is wat wij altijd zullen blijven verkondigen. Eigenaarschap in plaats van slachtofferschap.

Voor ons is dit aardse leven één groot avontuur waarbij de puzzel steeds completer wordt. We dienen te groeien naar eenheidsbewustzijn in dit nieuwe tijdperk. 

Naast de interviews en vlogs willen we ook lezingen gaan geven om mensen persoonlijker te kunnen inspireren. De lezing zal gaan over hoe mensen de heilige graal in zichzelf kan ontdekken. 

”Wie naar buiten kijkt blijft dromen en wie naar binnen kijkt ontwaakt”
-Carl Gustav Jung-

Lange termijn:

Binnenkort meer hierover maar als eerste alvast een beginnetje gemaakt zodat je weet wat er binnen in ons ”speelt”.

Op de langere termijn is onze droom om een eigen plek te hebben waar we ons eigen eten verbouwen en dit ook samen met de mensen voor ons dorp doen. Eigen Zelfwerkzaamheid is namelijk heel erg belangrijk. 

Op dit stukje land willen we dan dus een voedselbos maken, met een natuurvijver, zodat we hier ook een ”natuurlijke” duik in kunnen nemen. Ook in de winter, omdat dit heel goed is voor je immuunsysteem. Daarnaast een Labyrint om mensen te laten ervaren hoe het is om je ”zielenpad” te lopen. 

Op dit stukje land willen we ook een ontmoetinscentrum gaan bouwen waar mensen weer nader tot zichzelf kunnen komen. Dit centrum staat aan de bossen, zodat de mensen ook de verbinding met de natuur kunnen maken

Heb je tips of suggesties? Laat het ons weten:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang een paar keer per maand updates.