Retourneringsbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

 

Ik werk heel transparant en eenvoudig. Aankopen die zijn gedownload of op maat zijn gemaakt niet in aanmerking komen voor restitutie. Dit is lijkt mij niet meer dan logisch. Bij een klacht lossen en we het samen op en kijken we dus samen naar een passende oplossing.

 

Het restitutie- en retourbeleid is 14 dagen bij een klacht. Dit geldt dus niet voor de downloadbare producten, aankopen met een cadeaubon en producten op maat.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

 

Ik zal u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast

 

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

Bij vragen neem dan gerust contact met mij op via:

 

Leon van den Elsen

zelfwerkzaamheid@zelfwerkzaamheid.com

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om niets te missen en een paar keer per maand updates te ontvangen. 
Mocht je later uit willen schrijven, dan gaat dat ook heel gemakkelijk.