Verandering van Kosmisch tijdperk

Eindtijd - Kosmisch Seizoen - De 5e Zon

Eindtijd
De huidige maatschappij begeeft zich momenteel in een eindtijd, omdat de energie op de aarde vanaf 2012 is veranderd. Alle huidige structuren zullen binnen 10 jaar ineenstorten en de spanningen op het wereldse toneel zullen ENORM toe gaan nemen.

Nieuw Tijdperk
We begeven ons momenteel in de grootste tijdperkverandering (bewustzijnsgroei) uit de menselijke geschiedenis. Steeds meer mensen gaan verbinding maken met de Spirituele (onzichtbare) wereld en voelen dat er meer is. Ze gaan hun/haar innerlijke stem volgen. Het nieuwe tijdperk wordt door de Maya’s het tijdperk van de 5e Zon genoemd.  

Kosmisch Seizoen
Net als de 4  seizoenen per jaar, begeeft de aarde zich in een KOSMISCH seizoen. Één Kosmisch Seizoen duurt geen 91 dagen maar afgerond 5.200 jaar. De Maya’s hebben dit heel nauwkeurig beschreven. Je kunt de Aarde zien als een bloem die onderhevig is aan het Kosmische seizoen. Zo kan de aarde en alles wat er op de aarde leeft evolueren naar een hoger doel. Zoals aangegeven duurt Één Kosmisch seizoen circa 5.200 jaar en dit wordt ook wel één zon genoemd.

In december 2012 is de periode van de 4e Zon (4e seizoen) beëindigd. Op veel nieuwskanalen was te horen dat de Maya’s hadden gezegd dat dan de wereld zou vergaan. Dit hebben de Maya’s nooit gezegd. Energetisch is de huidige wereld teneinde en wordt er vanaf die tijd door onze Zon een nieuwe energie naar de aarde gestuurd.

De periode van de 5e Zon
In 2012 is de 4e Zon beëindigd en de 5e zon “geboren”. Onze Zon krijgt dus sinds die tijd een andere voeding en die energie wordt ook naar de aarde gestuurd. Vanaf die tijd is er een enorme bewustzijnsverruiming op de aarde merkbaar en zie je aan de huidige tijd dat de dualiteit steeds verder toeneemt. Het gaat naar een hoogtepunt om uiteindelijk ineen te storten, waarna er iets nieuws kan ontstaan.

Maya Prophecies Documentaire
De volgende documentaire laat zien hoe de Maya’s naar de wereld kijken en beschrijft ook de bewustzijnsverandering die we momenteel ervaren. De Maya’s zijn de bewakers van de tijd en hebben dit lang geleden voorspeld. Dit noemen ze het geboren worden van de 5e zon. 5 is ook het getal van transformatie.

Een prophecy is dat de wereld weer verenigd is als de Adelaar van Noord Amerika weer samen vliegt met de Condor uit het Zuiden. De Adelaar staat voor Mind (hoofd) en de Condor voor Eenheid (Hart). Oftewel: Als de mens de verbinding van hoofd naar hart heeft gemaakt is de wereld getransformeerd. De versnelling in de wereld wordt de komende jaren nog veel heviger en gaat naar een hoogtepunt. Dit is nodig om de huidige wereld te laten instorten, waardoor de nieuwe wereld kan verschijnen.

Energetisch is de shift en geboorte van de 5e zon in 2012 ingezet. Je kunt de huidige maatschappij vergelijken met een auto op topsnelheid waarvan de brandstof op is. De auto (maatschappij) rolt nog enige tijd uit en zal nog vele rare bewegingen (stuiptrekkingen) maken. Het is heel belangrijk om je te verbinden met de energie van de aarde en te realiseren dat jij net als ieder ander een onderdeel van het grotere geheel bent. Het volgen van jouw innerlijke stem en luisteren naar je voorouders (engelen) die met je “praten” zullen jou de weg wijzen in deze wereld. Als jij jezelf bevrijdt dan bevrijd jij ook de ander.

Wat is belangrijk
Het is in deze tijd enorm belangrijk om je eigen rust te vinden. Maak connectie met je Bron en volg de stem van jouw hart. Daarom heb ik ook besloten om een Workshop te gaan geven met als titel: “Communiceren met het Magische Universum”
Hierbij gaan we in op de Astrologie van de Maya’s in combinatie met jouw geboortedatum en welk effect dat heeft op deze tijd. De waarheid zit in jezelf en dat zal tijdens deze Workshop heel sterk naar voren komen. Het zal vooral erg praktisch zijn.