Ervaringen / Recensies over Zelfwerkzaamheid

Hoe beoordelen anderen Zelfwerkzaamheid?

Debbie Vervoort
Debbie Vervoort
2022-10-24
Door Leon gevraagd voor een interview voor Zelfwerkzaamheid. Ondanks dat ik het spannend vind voor cameras is het een mooi en integer interview geworden wat aansluit bij het mooie werk wat Leon samen met Coos doet. Mensen inspireren om in hun kracht te komen staan en dat doen ze op een hele mooie manier. Dank je wel nogmaals en keep up the good work. Liefs ❤️ Debbie
Agnes v
Agnes v
2022-07-05
Ik vind het heel bijzonder dat Leon en Coos een podcast over mij hebben gemaakt. Veel positieve reacties hierop gehad. Leon stelde mij vragen (Coos filmde alles), waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Lieve Leon en Coos, ik dank jullie vanuit mijn hart! 💗🌹
Steven Walker
Steven Walker
2022-06-16
Ik wil langs deze weg Leon & Coos bedanken voor de professionele en warmhartige manier waarop wij samen op 29 mei j.l. het interview gemaakt hebben. Een hele mooie vriendschap is ontstaan met deze fijne mensen. De reacties op dit interview zijn zowel op YouTube als op Telegram louter lovend! Nogmaals bedankt heren!
Ad van Beek
Ad van Beek
2022-06-14
TOP gedaan Léon! Je verstaat je vak als interviewer super goed. Ik voelde me op m’n gemak. Je stemde af, luisterde goed en stelde precies de juiste vragen zodat ik me oprecht uitgenodigd en veilig voelde om met je te praten over zelfredzaamheid en wie ik daarin ben, zowel zakelijk als privé.
Desiree Baan
Desiree Baan
2022-05-31
Een paar weken geleden heb ik meegewerkt aan een interview. Leon nam het interview af en zijn vader nam het technische deel voor zijn rekening. We hebben een ontzettend ontspannen, leuke en inspirerende middag gehad met elkaar met als resultaat een heel mooi interview. Waarvoor mijn dank Leon. 😁
Ans Verbeek-Centen
Ans Verbeek-Centen
2022-04-11
Mooie pure podcasts van mensen zoals jij en ik. Leon is in staat om verrassende vragen te stellen, goed te luisteren en de zelfwerkzaamheid van ieder boven water te krijgen. Dat in combinatie met het prachtige film-en montagewerk van Coos. Chapeau heren!
Laurens Buhler
Laurens Buhler
2022-01-14
Extreem waardevol om zo aan de hand genomen te worden en te kunnen starten met je eigen ontwikkeling en groei. Leon en zijn vader zoeken over de gehele breedte van het spectrum naar wegen om je eigen potentie ten volste te realiseren. Er is voor ieder wat wils en na een aantal van deze videos zal zich al een pad ontvouwen voor de eigen (spirituele) groei. Waanzinnig goed om in deze roerige tijden aan zulke rust, wijsheid en inzichten blootgesteld te worden. Chapeau en ga zo door!
Bahar Buhler-Sehat
Bahar Buhler-Sehat
2022-01-14
Zelfwerkzaamheid is een zeer fijn kanaal, omdat Leon en Coos mooie, leerzame interviews doen met bewuste mensen en dit vervolgens met ons allen delen. Vaak gaat het over eigen ervaringen van mooie, lieve mensen die allemaal op hun eigen manier bewust leven. Hierdoor is het tevens zeer praktisch. De heren doen op deze manier een enorme bijdrage aan het bewuster maken van de mensen. Heel goed bezig heren:-)!
Leonie Scheutjens
Leonie Scheutjens
2022-01-11
Coos en Leon, 2 warme persoonlijkheden die graag een stapje verder kijken en hier de tijd en moeite graag insteken. Met de tijd en moeite die zij hierin steken, maken ze de wereld steeds een beetje mooier, maar vooral ook meer bewust!
Koen Kluft
Koen Kluft
2022-01-09

 

De laatste 10 reviews worden hier weergegeven. Als je alle reviews wilt lezen, klik dan op deze link: Alle reviews lezen

Wij waarderen het als je de moeite wilt nemen om ook een review achter te laten.

Recensie Sandra Langen

27-06-2022 Sandra Langen

Oprechte mensen werken vanuit het hart en dat voel je meteen in het contact, waardoor ik me meteen op het gemak voelde. 
Fijn dat dit ook bestaat in deze, soms ook donkere tijden. Ze geven kleur en ruimte aan mensen met een verhaal.
Heel fijn om jullie ontmoet te hebben, veel herkenning.

Hartelijke groet,

Sandra Langen


Recensie Britta Wartenberg

30-3-2022 Britta Wartenberg

Toen Leon mij belde met de vraag of ik interesse had om met hun een podcast op te nemen, heb ik meteen spontaan ja gezegd. Ons eerste telefonische kennismaking voelde ook meteen heel fijn. Er was meteen een klik.  Pas daarna realiseerde ik mij dat het toch heel spannend is om een podcast op te nemen. Voor de camera een uurtje praten, dat doe je toch niet zomaar.

De dag van de afspraak met Leon en Coos was ik dan ook best wel gespannen. Maar toen die twee er waren voelde alles meteen heel licht en vertrouwd. Wij raakten meteen verdiept in een mooi gesprek en gingen gewoon aan de slag.

Samen kozen Coos en Leon een mooie achtergrond voor de opnames uit en werd er een hoop professionele techniek opgebouwd. Jeetje, dat voelde voor mij toch echt wel spannend. Wordt je toch helemaal in de picture gezet en ook “letterlijk” in het licht.

En toen begonnen wij, maar door de ongelooflijke betrokkenheid van Leon tijdens ons interview vergat ik helemaal dat er een camera aan het lopen was. Alles voelde gewoon heel natuurlijk en moeiteloos. Een fijne uitwisseling van gedachten en mooie interacties. Het uurtje vloog voorbij.

Coos deed zijn werk heel rustig en toch betrokken en alert achter de camera, terwijl Leon en ik maar gewoon lekker door gingen. Zo waardevol om samen als vader en zoon dit werk te kunnen doen. Je voelt hun verbondenheid en hun gedrevenheid om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld in alles.

Ik ben die twee heel erg dankbaar voor deze mooie ervaring. Op de podcast zijn er zo ontzettend veel mooie reacties binnen gekomen, dat had ik niet kunnen bedenken. Van harte bedankt Leon en Coos voor het prachtige werk wat jullie doen. Ik wens jullie van harte dat jullie nog heel veel mensen met hart en ziel mogen gaan interviewen en zo mooie boodschappen de wereld ingedragen worden.

Veel liefs van Britta

Via deze link ga je naar het interview met Sandra Langen

Via deze link ga je naar het interview met Britta

Via deze link ga je naar de website van Britta Wartenberg

Copyright – All rights reserved – Zelfwerkzaamheid 

 

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om niets te missen en een paar keer per maand updates te ontvangen. 
Mocht je later uit willen schrijven, dan gaat dat ook heel gemakkelijk.