Blijf jezelf verwonderen

Hoe beoordelen anderen Zelfwerkzaamheid?

Yasmin Verschure
Yasmin Verschure
2023-06-07
Leon en Coos van Zelfwerkzaamheid. Bakens van Licht en Liefde. Zonder toeters en bellen en in pure eenvoud kleuren zij de wereld een tikkie mooier. ❤️💖❤️
Will Jonkheer
Will Jonkheer
2023-05-30
Zelfwerkzaamheid is een podcast puur vanuit het hart. Met mooie en interessant verhalen (levens lessen) van mensen zoals jij en ik. Leon & Coos zijn samen een prachtig mooi team. Ik ben hun allebei erg dankbaar voor al het moois wat zij zonder winstoogmerk met de wereld delen. Dank jullie wel.
Tessa van Dongen
Tessa van Dongen
2023-01-30
Op de geluksdag vrijdag de 13e hebben Leon en Coos van Zelfwerkzaamheid mijn boodschap vanuit het HART verwerkt in een interview. Op een hele liefdevolle manier vanuit verbinden en delen, professioneel weergegeven. Leon en Coos zijn fantastisch mooie mensen met een groot hart, creatieve begaafdheid, hoog bewustzijn en professioneel handelen die de wereld mooier maken met hun licht en liefde en prachtige boodschappen. Ik ben hen erg dankbaar voor de bijzondere ont-moeting. Door de fijne, warme energie en oprechte betrokkenheid voelde ik mij geheel ontspannen en thuiskomen.
Jeannette Kraij
Jeannette Kraij
2023-01-26
Samen met Leon ben ik de natuur ingegaan om te praten over onderwijs en natuur. Het was een prachtig en ontspannen gesprek. Leon stelde de juiste vragen, was open en nieuwsgierig. Hij gaf mij de ruimte om te vertellen wat mijn reis door onderwijsland en de natuur voor mij en onze kinderen heeft betekend. Zijn vader is daar rustig en aandachtig bij aanwezig en zorgt dat alles mooi wordt vastgelegd. Een bijzondere ervaring; dat het andere mensen mag raken en inspireren. Leon en Coos, dank jullie wel voor dit mooie avontuur.
Susanne Koopman
Susanne Koopman
2023-01-23
Een waardevolle samenzijn met gelijkgestemden geeft je vleugels.
Elisabeth Umans
Elisabeth Umans
2023-01-16
Begin januari heeft Leon mijn geïnterviewd voor Zelfwerkzaamheid. De klik was er direct met beiden en de energie was ook heel fijn. Leon is integer en hartelijk en dat geldt zeker ook voor Coos. Complimenten voor vader en zoon, die dit werk met z’n tweeën doen. Ik hoop dat ze nog veel mensen mogen interviewen en nog veel mooie dingen mogen neerzetten samen. liefs
Helmie van der Zanden
Helmie van der Zanden
2022-11-22
Je Inspiratiesessie was heel erg mooi Leon, mede door de interactie worden wij allen bewust van zoveel mooie mensen, die allen zo hard aan het bouwen zijn aan een prachtige wereld. Doordat jij jezelf kwetsbaar en open opstelt nodig je mensen uit dit ook te doen. Het doet goed zo samen te zijn. Een uitnodigende warme energie die verbindend werkt. Ik heb bewonder jou en je vader, die open minded met het hart op de juiste plaats, door beeld en geluid de verbinding weten te maken met andere bijzondere mensen. Jullie halen het allermooiste naar boven van mensen, laten hun puurheid kracht Liefde zien. Dat er ruimte wordt gemaakt voor deze mensen waardoor we met ons allen kunnen groeien in bewustzijn, kan ik enorm waarderen. Door te delen vermenigvuldigd de Liefde en maken we de wereld samen mooier. Jullie leven wat jullie zeggen, zijn een groot voorbeeld voor anderen. Dit is wat jullie doen. Love and Gratitude. Helmie.
Debbie Vervoort
Debbie Vervoort
2022-10-24
Door Leon gevraagd voor een interview voor Zelfwerkzaamheid. Ondanks dat ik het spannend vind voor cameras is het een mooi en integer interview geworden wat aansluit bij het mooie werk wat Leon samen met Coos doet. Mensen inspireren om in hun kracht te komen staan en dat doen ze op een hele mooie manier. Dank je wel nogmaals en keep up the good work. Liefs ❤️ Debbie
Agnes v
Agnes v
2022-07-05
Ik vind het heel bijzonder dat Leon en Coos een podcast over mij hebben gemaakt. Veel positieve reacties hierop gehad. Leon stelde mij vragen (Coos filmde alles), waardoor ik me helemaal op mijn gemak voelde. Lieve Leon en Coos, ik dank jullie vanuit mijn hart! 💗🌹

De laatste 10 reviews worden hier weergegeven. Als je alle reviews wilt lezen, klik dan op deze link: Alle reviews lezen

Recensie van Adri

25-04-2023 Adri

Ik vond en vind het het nog steeds heel bijzonder dat ik het mocht meemaken om geïnterviewd te worden. Dit was een nieuwe ervaring. Ik was ook wel een beetje zenuwachtig maar tijdens het gesprek verdween dat. Leon en Coos zorgden ervoor dat het lekker liep en er was een ontspannen sfeer.

Het is nu ongeveer een maand geleden dat ik geïnterviewd ben en ik vind het wel bijzonder dat het nu weer een beetje begint te stromen bij mijn zakelijke activiteiten. 
Ik word weer gebeld/geappt door mensen die belangstelling hebben of iets willen weten. Ook door mensen die het interview niet hebben gezien. Dus er is iets veranderd!

Ga naar het interview van Adri

Recensie Gijs en Doortje

21-02-2023 Gijs & Doortje

De kennismaking voelde al meteen als thuis komen.
Zoals we dat met meerdere mensen ervaren de laatste jaren die op ons pad zijn gekomen.
Echt prachtig hoe dat gaat. Geïnterviewd waren we nog nooit, dus voor ons was het sowieso weer een ervaring rijker.
En dan fijn dat het met jullie mocht zijn. Die dag voelde we ons ook goed omdat we een avondje met z’n tweetjes erop hadden zitten en er rust in huis was op dat moment.
En jullie gaven ons ook weer dat thuis en vertrouwde gevoel wat ook allemaal te voelen was in het interview. We hebben zoveel positieve reacties gehad, zelfs van familie. Dat we jullie zo erg dankbaar zijn hiervoor. Dankbaar dat we jullie mochten leren kennen en we wensen jullie heel veel plezier met het maken van nog meer interviews met nog meer speciale mensen die iets moois te delen hebben met de wereld. Ga zo door. En we volgen jullie graag. Groetjes Doortje en Gijs.

Ga naar het interview van Gijs & Doortje

Recensie Sandra Langen

27-06-2022 Sandra Langen

Oprechte mensen werken vanuit het hart en dat voel je meteen in het contact, waardoor ik me meteen op het gemak voelde. 
Fijn dat dit ook bestaat in deze, soms ook donkere tijden. Ze geven kleur en ruimte aan mensen met een verhaal.
Heel fijn om jullie ontmoet te hebben, veel herkenning.

Hartelijke groet,

Sandra Langen


Ga naar het interview van Sandra Langen

Recensie Britta Wartenberg

30-3-2022 Britta Wartenberg

Toen Leon mij belde met de vraag of ik interesse had om met hun een podcast op te nemen, heb ik meteen spontaan ja gezegd. Ons eerste telefonische kennismaking voelde ook meteen heel fijn. Er was meteen een klik.  Pas daarna realiseerde ik mij dat het toch heel spannend is om een podcast op te nemen. Voor de camera een uurtje praten, dat doe je toch niet zomaar.

De dag van de afspraak met Leon en Coos was ik dan ook best wel gespannen. Maar toen die twee er waren voelde alles meteen heel licht en vertrouwd. Wij raakten meteen verdiept in een mooi gesprek en gingen gewoon aan de slag.

Samen kozen Coos en Leon een mooie achtergrond voor de opnames uit en werd er een hoop professionele techniek opgebouwd. Jeetje, dat voelde voor mij toch echt wel spannend. Wordt je toch helemaal in de picture gezet en ook “letterlijk” in het licht.

En toen begonnen wij, maar door de ongelooflijke betrokkenheid van Leon tijdens ons interview vergat ik helemaal dat er een camera aan het lopen was. Alles voelde gewoon heel natuurlijk en moeiteloos. Een fijne uitwisseling van gedachten en mooie interacties. Het uurtje vloog voorbij.

Coos deed zijn werk heel rustig en toch betrokken en alert achter de camera, terwijl Leon en ik maar gewoon lekker door gingen. Zo waardevol om samen als vader en zoon dit werk te kunnen doen. Je voelt hun verbondenheid en hun gedrevenheid om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld in alles.

Ik ben die twee heel erg dankbaar voor deze mooie ervaring. Op de podcast zijn er zo ontzettend veel mooie reacties binnen gekomen, dat had ik niet kunnen bedenken. Van harte bedankt Leon en Coos voor het prachtige werk wat jullie doen. Ik wens jullie van harte dat jullie nog heel veel mensen met hart en ziel mogen gaan interviewen en zo mooie boodschappen de wereld ingedragen worden.

Veel liefs van Britta

Via deze link ga je naar het interview met Britta

Via deze link ga je naar de website van Britta Wartenberg

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang een paar keer per maand updates.