Vormen van Ont-waken en aanbevolen links

Wij delen hier graag diverse interessante links, die je Zelfwerkzaamheid kunnen bevorderen als je hier zelf ook mee aan de slag gaat.
Niets gaat vanzelf, echter is het wel handiger als het in delen is opgesplitst. Er zijn in ontwaken 3 vormen te onderscheiden, namelijk:

1). Waakbewustzijn
Wakker worden na het slapen en op de automatische piloot zaken doen, zonder echte diepe vragen over het leven te stellen.
Wat is leven nu eigenlijk? Waarom is er leven?

2). Maatschappelijk ontwaken
Je ziet dat wat in de wereld gebeurt niet klopt en gaat de lijnen zien die je voorheen niet zag.

3). Spiritueel ontwaken
Je gaat steeds meer beseffen wat je in je diepste ”zijn” bent. Kortom stap je steeds meer uit je robotbewustzijn (matrix).

Leonardo da Vinci zei het al. Er zijn 3 soorten mensen. Mensen die niet geloven, mensen die pas geloven na het zien en mensen die geloven.

2). Maatschappelijk ontwaken

Great Reset (feit of fictie?)

Dit is een heel belangrijke documentaire om beter in te zien hoe de grote lijnen lopen. Je kunt dit zelf ook nazoeken. Neem niets aan, maar doe zelf onderzoek want dat is zelfwerkzaamheid. Wie bezit nagenoeg de gehele wereld?
Uiteindelijk is dat 1 bedrijf!

Veel mensen stellen zich steeds vaker de vraag: Wat is er toch aan de hand? Klopt het allemaal wel wat er nu gebeurt?

In deze documentaire van ca. 60 minuten neemt Tim Gielen je mee op reis hoe het spel dat gespeeld wordt werkt. Geen complotten maar KEIHARDE feiten die je zelf ook kunt checken. Het is zeker de moeite waard om dit in te gaan zien en hiervan bewust te worden.

Opwarming van de aarde (feit of fictie?)

Geloof jij dat de aarde opwarmt? Ben je hier bang voor?
Kijk dan dit korte filmpje van een paar minuten waarin 4 klimaatwetenschappers de global warming (opwarming van de aarde) onderuit halen. Dit is een hele grote leugen om de mensheid nog verder gevangen te zetten. Er dient wel zuiniger met de aarde te worden omgegaan, maar dat is een hele andere discussie.

Diverse links met bronnen om verder onderzoek te doen. 
Wij delen alleen bronnen die ook daadwerkelijk feiten delen en geen complotten.
Doe vooral zelf je eigen onderzoek.

Heb je bovengenoemd filmpje gezien en wil je een ”diepere” duik maken dan kan dat ook. Er is zelfs een startpagina gemaakt waarop je gericht kunt zoeken naar alle informatie gestructureerd op een rij. Dus je kunt hier gerichter zoeken. Ga vooral ook op je eigen gevoel af en volg je innerlijk kompas.

Wij zijn van mening dat in crisistijd niet minder, maar meer controle op de macht, reflectie, bezinning en evaluatie nodig is. Wij leveren daar een bescheiden bijdrage aan met onderzoek en analyses. Wij informeren burgers op onafhankelijke wijze over de achtergronden van de pandemie en alles wat daar mee te maken heeft.

Wij zijn een onafhankelijke, non-profitorganisatie van artsen en medisch professionals, waaronder huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en artsen Maatschappij en Gezondheid. In ons werk in ziekenhuizen, huisartspraktijken en instellingen zijn we dagelijks betrokken bij de zorg voor patiënten, waar we ons al jaren met hart en ziel voor inzetten. In de stichting gaan we uit van zelfbeschikkingsrecht en behoud van lichamelijke integriteit als fundamentele waarden. Deze dienen als leidraad bij al onze activiteiten.

3). Spiritueel Ontwaken

Spiritueel ontwaken

Over spiritueel ontwaken kunnen we heel veel vertellen en we zullen ook enkele belangrijke links met je delen die wij volgen en waarvan wij vinden dat deze extra aandacht verdienen. 

Ontwaken is een individueel proces en je dient voor jezelf te gaan ”voelen” wat bij je past. Er is geen begin en geen einde in ontwaken. In het ontwaken ben JIJ zelf je eigen “goeroe”.

Neem hiervoor dus ook je tijd en dat doe je vooral door je inwendig af te stemmen. Dit kan bv door inwendig stil te zijn (mediteren), wandelen in de natuur, te schrijven. Je voelt zelf wat bij je past en als je je innerlijk kompas gaat volgen, dan gaan er steeds meer deuren open. Alles ontvouwt zich dan op tijd en het is geen wedstrijd.

 

Onderstaand staan enkele link naar websites die wij interessant vinden en je kunnen helpen naar een verruimder bewustzijn.
Ga vooral zelf ervaren wat het met je doet en op zoek naar jouw eigen waarheid. 

Sommige mensen die een levensbedreigende crisis hebben overleefd melden een buitengewone ervaring in hun bewustzijn. Een BDE is de gemelde herinnering aan alle indrukken tijdens deze bijzondere bewustzijnstoestand, met enkele specifieke elementen, zoals het ervaren van een tunnel, licht, een levenspanorama of levensterugblik, het ontmoeten van overleden dierbaren, of het waarnemen van de eigen reanimatie (uittreding).

Universele oriëntatie voor de zoekende mens. De mens, een religieus wezen. Wanneer wij de wereldgodsdiensten onderzoeken op hun inhoud dan ontdekken we dat er best wel gemeenschappelijke standpunten zijn ondanks alle verschillen. Deze site wil deze eenheid in alle verscheidenheid opsporen en zo proberen een antwoord te geven / vinden op:  Welke plaats neemt de mens in in het geheel van het universum?

We leven nu in een zeer bijzondere tijd dat we veranderen van tijdperk. Namelijk van ego-bewustzijn (hoofd) naar een eenheidsbewustzijn (hart). Dit gaat voor heel veel mensen nog veel ”groeipijnen” opleveren. Zie ook het interview Podcast 7:
van Ego bewustzijn naar Hartgedragen (eenheids)bewustzijn – de reis van Tamara.
Tamara neemt je mee in dit nieuwe tijdperk en in haar persoonlijke reis die zij heeft afgelegd met ook haar ”groeipijnen”. Zij heeft namelijk een hele bijzondere en lastige ontwaking gehad. Bij haar werd plotseling haar Kundalini geactiveerd en je kunt dat vergelijken met als er plotseling meer stroom door je lichaam gaat stromen. Dit is bij onjuiste hulp en behandeling dus ook ZEER gevaarlijk.

Het lopen van een labyrint is een echte eyeopener en je loopt dan je zielspad / levenspad. Zie ook het interview Podcast 6: 
De Reis van Erik en de kracht van een Labyrint (het Labyrint van het leven).  Veel mensen zijn verdwaald in het labyrint van het leven. Ze zien geen uitweg meer. Erik Verkuijlen neemt je mee op zijn levensreis. Een boek heeft hij geschreven over wonderbaarlijke Synchroniciteiten. Onze eerste ontmoeting 2 jaar geleden was ook een hele mooie synchroniciteit. Niets gebeurt per ongeluk maar is een TOEval. Het valt je toe. De kracht van manifesteren is hierbij heel erg belangrijk bij wat je aantrekt.

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om niets te missen en een paar keer per maand updates te ontvangen. 
Mocht je later uit willen schrijven, dan gaat dat ook heel gemakkelijk.