Zelfwerkzaamheid geeft inspiratie op locatie

Wil jij de inspiratielezing eens bij jou op locatie ervaren? Geef dan mogelijke locaties door via onderstaand formulier.

De inspiratielezingen worden zeer positief ontvangen en de mensen waarderen de warme energie met de groep.
Vooral de verbinding, de gedeelde inzichten en dat iedereen gehoord mag worden. Iedereen doet ertoe.

We krijgen regelmatig verzoeken van mensen of we ook bij hen in de buurt een lezing willen verzorgen.
Ook komt de vraag of we dit ”s avonds willen doen. Een soort verkorte inspiratielezing. 

Uiteraard is dit mogelijk en we hebben dit nu makkelijker gemaakt voor jullie, zodat meer mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met Zelfwerkzaamheid. En dan uiteindelijk kennis maken met de Zelfwerkzaamheid in zichzelf (dat is het aller belangrijkste). 

Om het overzichtelijk te houden hebben we het opgedeeld in 3 mogelijkheden:

  1. Inspiratielezing van 13:30 tot 17:00
  2. Verkorte inspiratielezing van 19:30 tot 22:00
  3. Andere wensen zijn in overleg te bespreken

Wij stemmen het dus geheel af op het publiek en tijdens de lezing wordt het publiek er op een mooie manier bij betrokken. Het is niet zomaar inspiratie op locatie 😉 

Voor een indicatie over het programma van de lezing kun je kijken naar: inspiratielezing

De middaglezing doen we door geheel Nederland / begin België (anders wordt het qua afstand een uitdaging).

Een avondlezing doen we in een straal van 50 km om Eindhoven heen. 

Mocht je locaties kennen waar lezingen worden verzorgd, dan kun je dat in het formulier onderaan doorgeven. Wij zullen dan contact opnemen met deze locatie en als hier een lezing uit gaat volgen dan hebben we een leuke verassing voor je. 

Mocht je een lezing willen aanvragen, dan kan dat ook door onderstaand formulier in te vullen. Daarna nemen we contact op om het samen door te nemen. 

Inspiratielezingen met veel interactie en passie

 

Tip ons voor een mogelijke locatie of vraag informatie aan voor een inspiratielezing

 
Ken je locaties waar lezingen worden verzorgd dan kun je dat doorgeven in onderstaand fomulier. Wij zullen dan contact opnemen. Als hier een lezing uit gaat volgen, dan hebben we een leuke verassing voor je. Mocht je een lezing willen aanvragen, dan kan dat ook door onderstaand formulier in te vullen. 

Je mag ook altijd een email sturen naar: lezing@zelfwerkzaamheid.com


Tips & suggesties zijn ook altijd welkom.

Eventuele extra informatie is altijd welkom

Enkele ervaringen van mensen die bij een lezing zijn geweest

Lars & Linda (8 januari Wognum)
Een inspirerende middag heeft ons erop gewezen om toch vooral dicht bij onszelf te blijven, onze grenzen te bewaken uit eigenliefde en om een open blik en een open hart te houden. Wat een prachtige leerzame tijd is dit voor ons allemaal. 

Hartelijke groeten van Lars en Linda 

Johanna (8 januari Wognum)
Ik alleen kan mijzelf redden en helpen. Leon is een warme en oprechte persoonlijkheid.

Remi (8 januari Wognum)
Nogmaals dank en complimenten hoe je t ook interactief weet te maken door goede vragen te stellen aan ons en daar weer goed naar luistert en op reageert 🎯

Dorothé (18 dec Vorstenbosch)
18 december ben ik naar de lezing “Zelfwerkzaamheid” geweest omdat het me heel erg aansprak. Heel mooi hoe Leon aangeeft hoe je kan groeien naar je diepste kern in jezelf.
Maar ook de vergelijking met een zaadje dat uitgroeit naar wie hij in essentie is dus wie wij in essentie zijn.

Ook heel mooi hoe hij zijn GAMEplan uitlegt:
O.a. een heel goed stappenplan om je bewust te maken wat je Hart aangeeft i.p.v. je Hoofd zodat je op deze manier steeds meer inzichten krijgt om te groeien.
Last but not least, zoals Leon deze tekst ook liet zien:
“Door jouw transformatie verander je de wereld” (Lao Tse)
Waar ik zelf nog aan toe wil voegen wat ik na een meditatie mocht ontvangen:
“De Heilige Graal, dat ben jij”
Dus: Go For It !

Jacqueline (18 dec Vorstenbosch)
Het was een prachtige, inspirerende middag, Leon! Met mooie inzichten en prachtige mensen. Dank!

Astrid (18 dec Vorstenbosch)
Goedemorgen Leon, Wij zijn voor de tweede keer bij jou lezing, en daar ben ik heel blij mee, want wat was het goed gisteren in Vorstenbosch, mooie interactie met de mensen, hele mooie filmpjes en super goed gesproken, deze ochtend neem ik je positiviteit nog met me mee,, en mooi dat ik ook jou zie groeien.

Mandy (18 dec. in Vorstenbosch)
Ik vond het heel mooi en ontroerend om gisteren samen te zijn met mensen die open staan voor verwondering en groeien in bewustzijn…dat doen we allemaal op onze unieke manier – en heel fijn Leon hoe open, eerlijk en enthousiast jij jouw proces deelt – en met elkaar maken we gebruik van dezelfde groeikracht.

Erik (18 dec. in Vorstenbosch)
Dankjewel voor de tijd en ruimte die je ons hebt gegeven, beste Léon, dat is ook jouw kracht.

Debbie (18 dec. in Vorstenbosch)
Vandaag bij de mooie lezing van Leon van den Elsen geweest. Hij vertelde op een mooie leerzame manier hoe mensen in hun kracht kunnen komen te staan. Het was super leuk om hierbij te mogen zijn. Ook mocht ik wat vertellen over de kunst die mee genomen was, waaronder het ogen project. Veel mooie en enthousiaste reacties mogen ontvangen en mooie mensen ontmoet. Zie ook de prachtige website van Debbie en haar prachtige creaties: Debbie Vervoort

Jeanette (18 dec. in Vorstenbosch)
Leon, jij, jullie zijn zo mooi bezig. Je volgt je hart en dat is prachtig. En in jouw verhaal is er ook ruimte voor andere verhalen. Dank je wel!

Jacqueline (20 nov. bij Zentire)
Hele leerzame en inspirerende sessie. Er was een fijne ongedwongen sfeer met voldoende ruimte voor interactie. Het fijne van Leon is dat hij echt luistert naar reacties, vragen en verhalen van de deelnemers zonder dat hij al bezig is met het volgende punt van zijn programma.
Leuk om weer een andere manier te leren om aan jezelf te werken om stabiel en vol energie te blijven in deze pittige tijd.
Ik kan iedereen zo’n waardevolle dag in verbinding aanraden.

Helmie (20 nov. bij Zentire)
Je Inspiratiesessie was heel erg mooi Leon, mede door de interactie worden wij allen bewust van zoveel mooie mensen, die allen zo hard aan het bouwen zijn aan een prachtige wereld. Doordat jij jezelf kwetsbaar en open opstelt nodig je mensen uit dit ook te doen. Het doet goed zo samen te zijn. Een uitnodigende warme energie die verbindend werkt.

Ondernemer René vertelt in onderstaande video aan Steven zijn ervaringen over de inspiratiesessie in Vorstenbosch 18 december.
René was zowel 20 november bij Zentire als zondag 18 december in Vorstenbosch. De volgende lezing staat 8 januari gepland in Wognum.

Inschrijven Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om niets te missen en een paar keer per maand updates te ontvangen.
Mocht je later uit willen schrijven, dan gaat dat ook heel gemakkelijk. 

Retourneringsbeleid