IK WIL GROEIEN!

Wil jij jezelf eens uitdagen en een gezonde ''booster'' geven

Zeker in deze tijd worden we vaak geleefd en zien we niet altijd het juiste perspectief. Bewuster worden is niet altijd gemakkelijk en vergt veel uithoudingsvermogen. 

Bij mij is dit enorm op de proef gesteld en ik merkte dat ik steeds minder ging sporten en mijn lichaam zo niet de aandacht gaf die het nodig had (zeker in deze tijd). Jouw lichaam is het voertuig waarmee je het hier op aarde dient te doen, dus je dient hier enorm zuinig op te zijn.

Nu is dit nog belangrijker omdat ons lichaam aan diverse soorten van stress wordt blootgesteld. Topconditie is key momenteel! Persoonlijk ben ik een enorme fan van The Miracle Morning en heb dit meerdere malen met succes afgerond. In het kort houdt dit in dat je gedurende 30 dagen om rond half 6 op staat en dan diverse routine dingen doet. The Miracle Morning noemt dit de life SAVERS (Scribing, Affirmations, Visualisation, Exersise, Reading, Silence). In onderstaand plaatje heb ik het in het Nederlands uitgewerkt.  

Wat mij is opgevallen is dat veel mensen vroegtijdig opgeven door gebrek aan motivatie. Dan werkt dit dus averechts. De structuur en juiste begeleiding ontbreekt. Persoonlijk heb ik dit allemaal al mogen ervaren en ook door mijn praktische ervaringen mijn eigen aanpassingen hierin gedaan. Tevens heb ik een verkorte samenvatting van het boek “The Miracle Morning” gemaakt en mijn eigen handigheidjes hierin verwerkt. 

Nu lijkt het me heel tof om een groep tussen de 10 en max 20 personen DERTIG dagen lang te begeleiden. Na deze 30 dagen voel jij je anders, 100%! Mocht je dit leuk lijken, dan ga ik jou dus letterlijk helpen om te groeien. Je ontvangt van mij een starterspakket, zodat je snel kunt beginnen met een blanco doelenlijst en planning. De doelen ga je zelf opschrijven (dat is makkelijker dan je denkt).

Als groep starten we allemaal op dezelfde dag met the miracle morning en gaan dan 1 maand lang ENORM groeien en elkaar uitdagen.
Ik vraag een kleine financiële bijdrage van €50,-, want voor niets gaat dit gewoon niet. 

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer informatie wensen, meld je dan aan op onderstaand Telegram Kanaal:

 

 

Je mag ook een mail sturen naar: ikwilgroeien@zelfwerkzaamheid.com

 

Wil jij:
  • meer energie en nog meer gaan stralen?
  • jouw grenzen verleggen en jezelf uitdagen?
  • een kleine maar leuke kleine community, met gelijkgestemden?
Wat bied ik je
  • Een PDF Gids met een plan van aanpak
  • Ondersteuning en een klankbord
  • Begeleiding en motivatie gedurende 30dgn
Wat verwacht ik van je
  • Gedurende 30 dagen een Actieve deelname
  • Jij maakt jouw plan
  • Een kleine financiële bijdrage 

Ben je geïnteresseerd, laat het dan weten door je aan te melden via:

 
ikwilgroeien@zelfwerkzaamheid.com
De kleine bijdrage is ook een soort van motivatie om door te zetten. Voor niets kan ik niet alles ”weggeven” want dan doe ik mezelf tekort. 
Het gaat er ook om dat je aan jezelf de juiste waarde toekent, zodat het voor iedereen goed voelt. 
 
 

Met een sportieve en inspirerende groet,

Leon

 

Vermeld aub met hoeveel mensen je komt.

 

Ben je geïnteresseerd, laat het dan weten door je aan te melden via:

 
ikwilgroeien@zelfwerkzaamheid.com
De kleine bijdrage is ook een soort van motivatie om door te zetten. Voor niets kan ik niet alles ”weggeven” want dan doe ik mezelf tekort. 
Het gaat er ook om dat je aan jezelf de juiste waarde toekent, zodat het voor iedereen goed voelt. 
 
 

Met een sportieve en inspirerende groet,

Leon

 

Vermeld aub met hoeveel mensen je komt.